14 та 15 березня у ліцеї відбулося математичне свято  «День народження числа Пі (3,14)». Воно було  вперше впроваджене у 1987 році і придумано, щоб проінформувати громадкість про значущість  числа Пі. Для ліцеїстів протягом дня числа Пі відбулися активності, під час яких учні мали змогу "прокачати" свої математичні компетентності.

          Напередодні святкування п’ятикласники  на уроці підбирали змістовну інформацію і цікавий дизайн для власних QR-кодів про число Пі.

          Четвертокласники зафарбовували індивідуальні розмальовки числа Пі та з цікавістю грали Пі-гру, де змагалися хто швидше складе число Пі.

          Учні 7 класу знайшли багато цікавих фактів про число Пі та дослідили історію його виникнення.  Виготовили лепбук  «Фантастичне число Пі», складали Пі-пазли, прослухали магічну музику американського юного піаніста, який закодував цифри числа Пі в ноти.  

         14 березня восьмикласники день народження числа Пі поєднали з днем народження творця теорії відносності А. Енштейна. Брали участь у «Веселій математичній вікторині», розв’язували завдання  командоломок, у імпровізованій Арт-студії зафарбовували групову розмальовку "День числа Пі".   Садовець Анна, намалювала картину «Число Пі. Міський горизонт». Діти створювали листівки і дарували один одному.  

         Учні  9-11 класів позмагалися в інтелектуальній грі  “Фантастичне число Пі” та у вирішенні  цікавих задач із сірниками. Розв’язували завдання прикладного змісту.

         Число Пі уже 4000 років об`єднує навколо себе вчених, науковців і просто любителів математики, своєю магічністю знаків, а сьогодні воно об`єднало наших учнів. Діти дізнались багато цікавинок про таке собі просте і нічим не примітне число.

         Загалом, програма святкувань була насиченою і корисною. Всі учасники розширили свої знання не лише про число Пі, а й щодо інших математичних знань.

 

 

 
 
 

30 січня 2024 року в Озерцівському ліцеї відбулася тепла зустріч учнівського, педагогічного колективів з керівником - волонтером Горохівської спілки учасників АТО "Щит" Віталієм Гладуном. Активність цієї волонтерської організації відома усім волинянам. Озерцівський ліцей давно і плідно срівпрацює  зі "Щитом".
За високу національно- свідому, громадянську позицію, прояв любові до Батьківщини, підтримку Збройних Сил України колектив  отримав Подяку  від бійців і командира протитанкового артилерійського дивізіону А 0693 м.Курахово (2022р); Подяку від бійців, командира 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців(2023р).
  У лаконічному, змістовному зверненні Віталія Гладуна прозвучали слова подяки і заклик до  учнівської молоді отримувати технічні знання, глибоко вивчати історію України, щоб майбутнє нашої Батьківщини було Переможним, світлим, щасливим!
Окреслюючи напрями волонтерської діяльності,  Віталій Гладун сказав, що на сьогодні Збройні Сили України потребують технічної  підтримки, а саме: коштів на придбання комплектуючих деталей для дронів.
 
       
 
 
 
 
 

 
22-23 січня в Озерцівському ліцеї пройшли заходи до Дня Соборності України та до 105-ї річниці  Акту злуки 
УНР  та ЗУНР. Використовуючи цікаві форми роботи, класні керівники 1-11 класів провели: "День Соборності України", "Вона - наш скарб і наша мрія: Соборна, вільна Україна!"- просвітницькі презентації (10-11 класи), у 8  класі -"Незламна, єдина, живи, Україно!"- патріотичну, переможну перекличку. У 5 класі створено творчий  лепбук   "Ми - єдина сім'я, єдина родина - мільйони різних "Я", а разом - Україна!"
У 1- 4 класних колективах відбулися практичні заняття під загальною назвою "Просим у Бога миру на землі". Цікаво проведено квест "Welcome to UKRAINE" у 7 класі. Класний керівник Т.Русь організувала команди до творчої роботи, залучила вчителів - модераторів. Усі заходи мали основне гасло: "Хай мир і щастя прокидаються світанками над Україною!"
 

Співуча і голосна колядка, як добра чарівниця, об’єднала учнів, учителів і батьків 1-7 класів на щорічному Фестивалі колядок!

Звуки ворожих сигналів не завадили продовжити колядування у підвальному сховищі, а ще гучніше , дружніше оспівували  наближення Різдва! Дитячі колядки з вдячністю  линули до Небес за Воїнів України і за мир на нашій землі, а маленькі посівальники щедро обсипали родючим зерном кожного з присутніх! Христос Рождається! Славімо Його!


Участь у вебінарі  третьої хвилі проєкту «Шкільний урок волонтерства  22 грудня.


Грудневі дні поєднані із тривогами, смутком, українськими народними звичаями,  радощами в очікуванні Різдвяного дива...

 А найцінніше сьогодні це - зустрічі із нашими рідними справжніми оберегами.

Четвертокласники із обіймами зустріли Кальчевського Дмитра Анатолійовича, тата Саши, такого світлого, щирого, дуже доброго нашого Воїна. Тепла розмова... Щемно... Діти підготували малюнки із побажаннями, обереги кожному побратиму Дмитра Анатолійовича, відеозвернення і самі також отримали солодкі сюрпризи.

Повертайтеся з Перемогою живими і неушкодженими! Низький уклін і шана Вам!❤️

Слава Україні! ✊🇺🇦

Героям Слава! 💙💛

 


20.12.2023 р. відправили 7 посилок з одягом, який необхідний для евакуації поранених військових на Запорізькому напрямку( за запитом нашого волонтера Батира Володимира). Дякуємо  односельцям, що відгукнулися на цей запит та колишньому учневі Озерцівського ліцею Вітюку Сергію, який допоміг фінансово - 15000 грн.   Наближаємо Перемогу разом!


Різдвяні подарунки для Захисників і Захисниць від ліцеїстів с. Озерці.


Грудень. З Днем української хустки! 🌿🌺

Здибанка на  майстер-класі учителів і дівчаток 5, 6 класів.

Красуні – другокласниці.

 


Вперше День Збройних Сил України відзначається із улюбленим та добрим святом усіх дітей і дорослих, Святом Миколая!

 В усіх листах, віршах, вітаннях, піснях до святого діти найперше просили сили і здоров'я нашим Воїнам!

Дякуємо нашим ЗСУ за тихі ранки і дні у нашому краї, молимося, щоб Кожен наш Захисник і Захисниця повернулися до своїх родин!


Віршований флешмоб "А калина на снігу..." 8 клас. Класний керівник Літвін І.В.

Ой, в Україні, рідній державі,

Багатій на подвиги і на славу,

Мирний народ непоборний живе,

Крицеве слово він має своє!

 


Учні 9 класу Озерцівського ліцею (кл.кер. Майя Майко) розпочали різдвяно-новорічні свята Андріївськими вечорницями. Активними у дійстві були всі учасники освітнього процесу. Це є свідченням того, що українці свято бережуть і шанують свої звичаї і традиції, плекають рідну мову і безмежно люблять свою Батьківщину.


"Посиденьки на килимку" 1-4 класів приносять задоволення і дітям, і учителям.

  Новий день, « Дружба у нашому житті. Котигорошки». День архангела Михаїла!

 


21 листопада в Озерцівському ліцеї відбулося засідання педагогічної ради з виховної роботи з порядком денним:

1. Роль соціального оточення у процесі виховання особистості дитини.

2. Основні рудименти  роботи з національно-патріотичного  становлення учнівської молоді.

 

Сходини Пам’яті до Дня Гідності та Свободи

А квіти мають очі…

      продовжили в укритті Пізнавальне шоу "Суперінтуіція" з учнями 8 класу. Класний керівник Літвін І. В. 


 

 

 


Листопад. В ліцеї пройшла цікава просвітницька зустріч провідних спеціалістів відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Луцького управління ГУ ДСНС України у Волинській області Марією Ящук, Андрієм Миселюком та головним спеціалістом ДСНС  

Володимиром Лисюком з учнівською молоддю і дирекцією освітнього закладу. Спеціалісти провели інформаційне та практичне заняття з керування квадракоптером. Найактивнішими були, звичайно, учасники ДЮПР- дружини юних пожежних- рятувальників ліцею.


Завершувальний етап Тижня козацької звитяги.

Козацько-лицарський турнір гри «Сокіл «Джура». 8-11 клас.


Листопад 2023р. Психологічні заняття «Арттерапія – метод впливу на емоційний стан дитини»

 

16 жовтня - Всесвітній День Хліба!

Рої "Котигорошків", учні 1-4 класів, пізнавально-ігрові  "Посиденьках на килимку».


10 жовтня пройшов урок з учнями 10,11 кл. "Правила платіжної безпеки. Види шахрайства".
 

Тепла і щемна зустріч із працівником ліцею, військовим ЗСУ Бараносем Романом.
 

 

 

 

 

 

 


Волонтерський збір! Наш вклад на потреби ЗСУ! Наближаємо Перемогу !

Вересень, жовтень


Осінній благодійний ярмарок!
 
 

Тиждень козацької звитяги
29 вересня енергійно, натхненно, цікаво пройшов перший тур тематичного тижня.
Збір куреня ліцею імені Івана Богуна розпочався Хвилиною мовчання-проявом шани і безмежного смутку за полеглими Захисниками Батьківщини.
Державний Гімн та козацька пісня "Ой, у лузі червона калина" налаштували товариство на Переможну хвилю.У зверненнях:
директора ліцею, вчителя Захисту України, заступника директора з виховної роботи, педагога-організатора, учасниці рою Христини Літвін, звучало, що ми є нащадками козацького лицарства!
Відкритим голосуванням" підкиданням козацьких шапок вгору"- обрано курінного - Вадима Анісяна та вручено йому символ влади - козацьку булаву.
На стадіоні пройшли військово-спортивні турніри. Для "Котигорошків" (1-4кл.), були локації для веселих змагань та руханок.
 
 
 

Привітання з Днем учителя від одинадцятикласників!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вересень у ліцеї розпочався Олімпійським тижнем!

Олімпійські уроки, легкоатлетичний крос, Веселі старти, змагання з міні-футболу - дають веселий , здоровий і спортивний старт для навчально-виховного процесу ліцеїстам.

 

1 вересня -  початок 2023-2024 навчального року!  "Червоне - то любов, а чорне  - то журба..."    
 Попри страшні виклики сучасності, наш ліцей, як і кожного року, широко відчинив двері перед шкільною родиною. Зустрічав старшокласників і першачків, учнів молодших, середніх класів, батьків, учителів, гостей  червоно-чорними вишитими рушниками, квітами  і калиною, щирим словом.   З новим навчальним, переможним роком!  Миру і здоров'я, діти, батьки, освітяни, краяни!
 
 
1 вересня -  початок 2023-2024 навчального року!       
 

 

 

15/01/2024 розпочався ІІ семестр 2023-2024 навчального року

Навчання розпочалось у змішаному форматі.